Posted on: December 26, 2013 Posted by: vidapatrik Comments: 0

(Három évadot néztem meg a sorozatból, folytatásról később írok)

Hosszú idő után új sorozatot kezdtem el nézni. Olyasmit kerestem, amely megfelelő kikapcsolódást nyújt egy hosszú félév után a rövid szünetben. Választásom a Walking Dead-re esett.

Alapvetően nincs bonyolult története, kiemelkedően sok szereplője, de tartogat annyi izgalmat, hogy érdemes legyen elkezdeni. Tetszett, hogy sohasem lehettünk biztosan abban, hogy aktuális kedvenc szereplőnk túlél az aktuális részt.

Az első évad szerintem zseniálisra sikerült. Elég hamar tisztázza, hogy mit várhatunk a sorozattól, felfesti az alaphelyzetet emellett történetben, összetettségben és izgalmakban is hozza az elvárható szintet.

Sajnos a második évad a végére nagyon vonatottá és unalmassá válik a sorozat. Rengeteg olyan dolog történik, ami inkább idegesítő, mint izgalmas. Emellett a helyszín is elég szegényessé válik, miután hőseink egy farmon húzzák meg magukat.

A harmadik évad ismét jól sikerült. A börtönös környezet, a sok szereplő változatossá teszi a cselekményt és a szereplők idegesítő lépéseit is majdnem megszűnnek.

Összességében örülök, hogy nekikezdtem a sorozatnak várom a folytatást.